Mε Χατζισαφί και Μοχαμάντι η αποστολή του Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο

Mε Χατζισαφί και Μοχαμάντι η αποστολή του Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο

Επίσημες έγιναν οι κλήσεις των δύο Ιρανών αμυντικών της ΑΕΚ, Μοχαμάντι και Χατζισαφί, στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας τους για το Ασιατικό Κύπελλο.

Eπίσημες έγιναν οι κλήσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Μoχαμάντι και Χατζισαφί, στην αποστολή του Ιράν προκειμένου να αγωνιστούν με την πατρίδα τους στο Ασιατικό Κύπελλο τον προσεχή Ιανουάριο.

Αυτή ήταν μια εξέλιξη που περίμεναν στην Ένωση και τελικά πήρε οριστική μορφή όταν έγινε γνωστή η αποστολή του Ιράν το πρωί της Κυριακής (31/12). Το Asian Cup θα διεξαχθεί στο Κατάρ και θα λάβει χώρα από τις 12 Ιανουαρίου ως τις 10 Φεβρουαρίου, με τους αμυντικούς των Κιτρινόμαυρων να αναμένεται να λείψουν όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Τα 5 γεγονότα που σημάδεψαν το ευρωπαικό ποδοσφαιρο το 2023 (pics)

Το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστό πότε οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενταχτούν στην αποστολή του Ιράν. Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τους δύο Ιρανούς, η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μουκουντί και Ζίνι μέσα στον Ιανουάριο, οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν και την Αγκόλα, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ μέσα στον επόμενο μήνα έχει να δώσει δύσκολα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων τους προημιτελικούς του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, και τα ντέρμπι πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ