Άρης : Αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο

Άρης : Αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο

Στο Κλεάνθης Βικελίδης ξεκινά η αποξήλωση του χλοοτάπητα για την αντικατάστασή του, ενώ ο Άρης ανανεώνει τη συνεργασία του και με τη Nike.

Αύριο ξεκινούν οι εργασίες αποξήλωσης του χλοοτάπητα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ήδη είναι στη Θεσσαλονίκη τα μηχανήματα που χρειάζονται και το χρονοδιάγραμμα της εταιρίας που ανέλαβε το έργο, προβλέπει ότι το γήπεδο θα έχει τη νέα του μορφή στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ στις 25 Ιουλίου.

Οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν στην τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα, με ένα ποσοστό συνθετικού χλοοτάπητα, το οποίο θα τοποθετηθεί αφού τελειώσει όλη η προηγούμενη διαδικασία, η οποία είναι η διαμόρφωση του εδάφους, η δημιουργία κατάλληλου υποστρώματος για απορρόφηση υδάτων και κατόπιν η τοποθέτηση του νέου αγωνιστικού χώρου που σε πρώτη φάση θα είναι απόλυτα φυσικός. Το υβρισικό κομμάτι θα τοποθετηθεί με ειδικό μηχάνημα από το εξωτερικό στο τέλος της όλης διαδικασίας.

Συνεχίζει με τη Nike

Η συνεργασία του Άρη με τη Nike θα συνεχιστεί και τη νέα περίοδο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμη να ανακοινώσει τη σχετική συμφωνία στο τέλος της εβδομάδας. Αυτή, εκτός από την κάλυψη των αναγκών της ομάδας σε αθλητικό υλικό θα περιλαμβάνει και την κάλυψη των αναγκών της μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ