ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Βίντα μετά το χτύπημα στο γόνατο

ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Βίντα μετά το χτύπημα στο γόνατο

Ο Ντομαγκόι Βίντα συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα ενόψει Βόλου και μένει να φανεί αν θα τον υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς ο Ματίας Αλμέιδα μιας και δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια (3/1, 19:00), με τον Ματίας Αλμέιδα να μην ανακοινώνει αποστολή, όπως συνηθίζει να κάνει τελευταία.

Το ευχάριστο για τον Αργεντινό τεχνικό είναι ότι προπονήθηκε κανονικά ο Ντομαγκόι Βίντα που είχε το χτύπημα στο γόνατο παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μένει να φανεί αν υπολογίζεται για αύριο ο Κροάτης ή θα προφυλαχθεί για τα ντέρμπι που έρχονται.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»: Ανακοίνωσε τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, άπαντες είναι πια διαθέσιμοι πέρα από τους Αραούχο και Σιντιμπέ, ωστόσο πλέον η Ένωση δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι που ενσωματώθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες ενόψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και Ασιατικού Κυπέλλου.

Όπως όλα δείχνουν ο Πήλιος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως βασικός στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, καθώς αυτός θα είναι πιθανότατα που θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Στάνκοβιτς που έλειψε από τα τελευταία ματς λόγω τραυματισμού, όπως και ο Πινέδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ