Απρόοπτο με Βίντα στην ΑΕΚ (pic)

Απρόοπτο με Βίντα στην ΑΕΚ (pic)

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Ντομαγκόι Βίντα που έκανε ράμματα στο δεξί γόνατο λόγω ενός θλαστικού τραύματος που αποκόμισε από μαρκάρισμα στην προπόνηση.

Με κακή είδηση κλείνει το 2023 για την ΑΕΚ καθώς πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Ντομαγκόι Βίντα στην τελευταία προπόνηση του χρόνου στα Σπάτα. Ο Κροάτης στόπερ δέχθηκε ένα χτύπημα στο δεξί γόνατο και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα καθώς υπήρξε σκίσιμο.

Η σύζυγός του ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στα social media όπου φαίνεται το χτύπημα, με την πρώτη εκτίμηση να μην είναι πάντως ανησυχητική. Πρόκειται για θλαστικό τραύμα που δεν είναι όσο σοβαρό ήταν εκείνο του Ορμπελίν Πινέδα που τον κράτησε εκτός για αρκετές μέρες.

Διαβάστε επίσης: Ναβάρο: «Έτσι ήρθα στον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται» (Vid)

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση και εκεί θα κριθεί πιθανότατα το αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Βόλο. Θυμίζουμε πως η κατάσταση με τους στόπερ στην ΑΕΚ είναι οριακή καθώς αναχωρεί ο Άρολντ Μουκουντί για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Καμερούν ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Έτσι, οι κιτρινόμαυροι» μένουν με τους Βίντα, Κάλενς και Μήτογλου για το κέντρο της άμυνας, χωρίς να έχουν περιθώρια άλλης απώλειας στη συγκεκριμένη θέση. Μετά τον Βόλο εξάλλου έρχονται πολύ απαιτητικά ματς για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα ενώ ενδιάμεσα υπάρχουν και τα δύο ματς με τον Άρη για το Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ