Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Ατλέτικο Μινέιρο και Μπερνάρ

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Ατλέτικο Μινέιρο και Μπερνάρ

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει να αποκτήσει τον Μπερνάρ, παρότι πρόσφατα ανακοίνωσε τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μπερνάρ και την Ατλέτικο Μινέιρο, παρά το γεγονός ότι η βραζιλιάνικη ομάδα απέκτησε πρόσφατα τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, παρότι θεωρητικά αγωνίζεται σε παρόμοια θέση με τον Σκάρπα.

Διαβάστε επίσης: Το +4 του Παναθηναϊκού, το -2 του Ολυμπιακού και η πιο αμφίρροπη Euroleague των τελευταίων ετών (pics)

Ο δημοσιογράφος, Βίκτορ Μαρτίνς, ανέφερε: «Οι πληροφορίες που έχω από έναν άνθρωπο που ήταν μαζί του (σ.σ. με τον Μπερνάρ) και τις άκουσε απευθείας από τον ίδιο, είναι ότι ο Μπερνάρ θα έρθει στην Ατλέτικο στις αρχές της χρονιάς. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι τον Γενάρη, τον Φλεβάρη ή τον Μάρτιο. Πρέπει να δούμε και την κατάσταση του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Το δημοσίευμα συνεχίζει σημειώνοντας ότι: «Αυτή τη στιγμή, μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στη 2η θέση με 34 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 35 και 2 βαθμούς περισσότερος από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε με τον Γκουστάβο Σκάρπα ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο Μπερνάρ έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή στον Παναθηναϊκό. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν βασικός στα τρία. Η μεταγραφική περίοδος στην αγορά της Βραζιλίας θα κλείσει στις 7 Μαρτίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ