Με απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ (pic)

Με απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ (pic)

Πολλά τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι στο 2024 κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες και Στέφανο Τζίμα.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε το «μπαμ»: Ανακοίνωσε τον Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (03.01) στη Νέα Μεσημβρία. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για τη μάχη με την ομάδα της Κρήτης κι έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (03.01), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι στον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ