«Μάχη» για Λάμπρου, που θέλει ΠΑΟΚ

«Μάχη» για Λάμπρου, που θέλει ΠΑΟΚ

Η επιθυμία του Λάζαρου Λάμπρου, είναι να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, να μην έχει ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του 20χρονου επιθετικού. Ενώ Ατρόμητος, Πανιώνιος, αλλά και ομάδες του εξωτερικού ερίζουν για την απόκτηση του.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, μετά το αγροτικό που έκανε στον Πανιώνιο για 1,5χρόνο, θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα δοκιμάζοντας την τύχη για δει και ο ίδιος αν μπορεί να σταθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος εξτρέμ του Δικεφάλου, ενόψει της νέας σεζόν, κάνει όνειρα ακόμα και για καθιέρωση στους ασπρόμαυρους.

Γνωρίζει πως θα υπάρξουν δυσκολίες καθώς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπάρχουν πολλοί και εξίσου καλοί ποδοσφαιριστές. Όμως ο ίδιος πιστεύει στις ικανότητες του και θέλει να δοκιμάσει τη τύχη στην ομάδα που θα χτίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ολλανδία.

Πάει Ολλανδία και περιμένει τον Λουτσέσκου
Ο Ρουμάνος τεχνικός, όχι μόνο για τον 20χρονο Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή, αλλά για τους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι ως δανεικοί δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιοι θα μένουν και ποιοι θα αποχαιρετήσουν την Τούμπα. Αυτό θα γίνει όταν η αποστολή αναχωρήσει για το Χορστ και ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Ατρόμητος και Πανιώνιος
Τον Λάμπρου από την ελληνική αγορά τον θέλουν δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος, όπως σας αποκάλυψε to10.gr (βάλτε το λινκ http://to10.gr/podosfero/superleague/255417/paok-metagrafiko-pare-dose-ton-atromito/)
και o Πανιώνιος. Η ομάδα από του Περιστερίου μετά την αποχώρηση του Αμρ Ουάρντα, αναζητεί τον αντικαταστάτη του Αιγύπτιου άσου στη μεσοεπθετική γραμμή. Οι παράγοντες του Ατρομήτου έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον 20χρονο εξτρέμ θεωρώντας πως με τον δανεισμό του θα έχουν καλύψει σε μεγάλο βαθμό το κενό του Ουάρντα. Εκτός από τον Ατρόμητο υπάρχει και ο Πανιώνιος που διεκδικεί την παραμονή του παίκτη στην ομάδα και για τη νέα χρονιά.

Από τον Χούτο στη SEG
Ο Λάμπρου, αποφάσισε να κάνει αλλαγές και στους συνεργάτες του. Τα τελευταία χρόνια, από τα 15 του, εκπροσωπήθηκε από τον Λάμπρο Χούτο. Οι δύο τους είχαν κάτι παραπάνω από μια τυπική σχέση. Ο κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έβαλε ένα τέλος σ’ αυτή την συνεργασία και συμφώνησε να εκπροσωπηθεί από την κορυφαία ολλανδική εταιρεία ποδοσφαιρικού μάνατζμεντ, SEG.

Η προοπτική του εξωτερικού.
Ο Λάμπρου έχει πλέον ένα δυνατό πάτημα και στο εξωτερικό το οποίο δεν θα αργήσει να γίνει. Ομάδες από την Ευρώπη, Ολλανδία και Βέλγιο, έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρό τον 20χρονο επιθετικό και δεν αποκλείεται ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρουν στον ΠΑΟΚ να έρθει πρόταση για την αγορά ή τον δανεισμό του παίκτη. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε για τον Λάμπρου πως πριν από τέσσερα χρόνια είδε το όνομα του γραμμένο στην πασίγνωστη αγγλική εφημερίδα «Guardian» που αναζητούσε τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου που γεννήθηκαν το 1997.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ