«Ο ΠΑΟΚ δίνει 1.2 εκατ. ευρώ στον Τσέρτσι»

«Ο ΠΑΟΚ δίνει 1.2 εκατ. ευρώ στον Τσέρτσι»

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ στον πρώην διεθνή Ιταλό επιθετικό Αλέσιο Τσέρτσι. «Ζήτησε χρόνο να απαντήσει», τονίζουν. Επιβεβαίωση για to10.gr.

Από to10.gr έχετε ενημερωθεί αποκλειστικά από το Σάββατο για τις… ελληνικές σειρήνες που ηχούν στα αυτιά του Αλέσιο Τσέρτσι. Με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να επιβεβαιώνουν ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται, αλλά ήδη προσέγγισε τον Ιταλό επιθετικό και του πρόσφερε ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον 31χρονο επιθετικό, στον οποίο προσφέρουν 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνομ για συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι ο πρώην παίκτης των Βερόνα και Μίλαν έχει ζητήσει χρόνο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που δέχθηκε από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Το εν λόγω δημοσίευμα επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του 10.gr, το οποίο την Κυριακή σας είχε αποκαλύψει ότι ο Τσέρτσι είχε προταθεί στους 3 μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Αυτό που σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Ιταλός επιθετικός έχει προταθεί σε τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του Τσέρτσι έχει τεθεί στα υπόψιν Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όπως προαναφέραμε ο 31χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος από την Βερόνα και αυτό σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο», είχε γράψει χαρακτηριστικά to10.gr.

Ο Τσέρτσι τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Βερόνα, στα οποία πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Στο παρελθόν ο Ιταλός άσος είχε αγωνιστεί επίσης σε Ρόμα, Τορίνο, Φιορεντίνα, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=-k3JsobDyQo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ