Απευθείας στο νοσοκομείο Φορτούνης και Μπιέλ – Έφυγαν από τη Λαμία με τον γιατρό της ομάδας

Απευθείας στο νοσοκομείο Φορτούνης και Μπιέλ – Έφυγαν από τη Λαμία με τον γιατρό της ομάδας

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Δεν έχουν τέλος οι μπελάδες για τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του 2024. Και όπως φαίνεται δεν είναι μόνο η ήττα από τη Λαμία, η πρώτη στην επαρχία έπειτα από πεντέμισι χρόνια. Είναι πλούσιο και το ιατρικό δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα; Ο Κώστας Φορτούνης και ο Πεπ Μπιέλ έφυγαν απευθείας από τη Λαμία μαζί με τον γιατρό της ομάδας πριν την αναχώρηση της αποστολής. Ο αρχηγός έπαιζε με σπασμένο δόντι και ένα μεγάλο σκίσιμο στο πρόσωπο από το 27΄έπειτα από την σύγκρουση με τον Φάνη Τζανδάρη.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Ο Τερίμ κυνηγάει τον Γκραβιγιόν της Ντεμίρσπορ- Η σχέση ζωής με την Αντάνα, ο… Ερντογάν και η προσφυγή

Δεν θέλησε να βγει ως αλλαγή και δεν σταμάτησε να προσπαθεί ως το φινάλε. Μετά τη λήξη όμως είχε έντονους πόνους και ζαλάδες με αποτέλεσμα να συνοδεύσει τον Μπιέλ που αποχώρησε από το ματς με κλάματα στο 86΄ έπειτα από την κλωτσιά του Σίντκλει.

Ο Ισπανός ήταν λίγο καλύτερα και πατούσε το πόδι του, αλλά έπρεπε ούτως ή άλλως να βρεθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις. Το είπε άλλωστε και ο Καρβαλιάλ στη συνέντευξη Τύπου, ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε «μαγνητική» προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ