Αλμέιδα: «Είναι θλιβερό το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, σαν να παίζουμε σε μία… πλατεία» (vid)

Αλμέιδα: «Είναι θλιβερό το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, σαν να παίζουμε σε μία… πλατεία» (vid)

Την αποστροφή του στο ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 στην άδεια «Opap Arena» τον Βόλο και ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε, μιλώντας στην Cosmote TV, στο θέαμα με τις άδειες κερκίδες τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι θλιβερό.

Όσο για το αγωνιστικό, ο Αργεντινός επισήμανε ότι η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι ενώ σχολίασε και την εμφάνιση του Σταύρου Πήλιου.

Διαβάστε επίσης: Απευθείας στο νοσοκομείο Φορτούνης και Μπιέλ – Έφυγαν από τη Λαμία με τον γιατρό της ομάδας

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

Αν είδε όσα ήθελε από την ομάδα στο παιχνίδι;

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει ένα όμορφο 2024. Ψάχναμε αυτούς τους τρεις βαθμούς, είχαμε τον τρόπο να τους κυνηγήσουμε και νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Βόλος άλλαζε τον τρόπο παιχνιδιού του. Μας δυσκόλεψε μέχρι να διασπάσουμε αυτή την πίεση, μετά ελέγξαμε το παιχνίδι».

Για τον Πήλιο;

«Ναι, χαίρομαι όταν βάζω νεαρούς παίκτες και αποδίδουν. Πρέπει να μπαίνουν σιγά – σιγά. Ηταν καλός, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του. Θα πρέπει να συνεχίσει, να πάρει ρυθμό και να συνεχίσει να βελτιώνεται»

Για τις άδειες εξέδρες;

«Είναι λίγο θλιβερό έτσι το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, πάθος, ενώνει οικογένειες. Μπορεί να κερδίσεις, να χάσεις, να έρθεις ισοπαλία. Έτσι όπως παίζουμε είναι σαν να παίζουμε σε μία… πλατεία».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Αλμέιδα είπε:

«Ακούγονται πολλά. Αναφέρονται θέσεις. Το πρότζεκτ που έχω μιλήσει και στο παρελθόν είναι διαφορετικό απ’ ότι λέγονται. Πάντα οι ομάδες θέλουν ενίσχυση. Όχι για να καλύψεις κενά. Για να ενισχυθείς, να έχεις συνέχεια και να είσαι πιο δυνατός στο μέλλον ναι. Για την ώρα έχω εμπιστοσύνη μεγάλη στο υπάρχον ρόστερ. Σήμερα έπαιξε ένας νεαρός παίκτης. Αυτός θέλει να παίξει 10 παιχνίδια να ξέρει τι θέση βρίσκεται. Ακούγονται ονόματα. Εμείς έχουμε έναν νεαρό παίκτη με μέλλον που πρέπει να στηρίξουμε. Να του δείξουμε εμπιστοσύνη. Αυτό θέλει χρόνο. Θα τον δείτε να παίζει καλά, να παίζει νορμάλ και έτσι κι έτσι. Για να έρθει στην ΑΕΚ πάει να πει ότι τον έχουν εξετάσει. Χρειάζεται χρόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ