«Κοιτάζει» Ντιάρτε ο Αστέρας Τρίπολης (vids)

«Κοιτάζει» Ντιάρτε ο Αστέρας Τρίπολης (vids)

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εστουδιάντες, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των Αρκάδων.

Στην αγορά της Αργεντινής έχει ρίξει τα δίχτυα του ο Αστέρας Τρίπολης, με τους ανθρώπους των Αρκάδων να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Λούκας Ντιάρτε. Ο 25χρονος αριστερός μπακ σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από την Εστουδιάντες και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια με τη φανέλα των Λιονταριών και έδωσε 1 ασίστ.

Ο Αργεντινός άσος είναι γέννημα-θρέμμα της Εστουδιάντες, ενώ τη σεζόν 2014-2015 δόθηκε ως δανεικός στην Σεντράλ Κόρδοβα, με την οποία αγωνίστηκε συνολικά σε 40 παιχνίδια. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στους Ερυθρόλευκους, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού. Εκτός από αριστερός μπακ, ο Λούκας Ντιάρτε μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Ο Λατινοαμερικάνος, ο οποίος χθες είχε γενέθλια (4/6/1993) είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Αρκάδων και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Η θέση του αριστερού μπακ άλλωστε είναι μία από τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί σίγουρα ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την αποχώρηση του Κώστα Γιαννούλη

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ