Προσπάθεια του ΠΑΟΚ για τον Σολντάνο! (pic, vid)

Προσπάθεια του ΠΑΟΚ για τον Σολντάνο! (pic, vid)

Ο Δικέφαλος «χτυπάει» σε πολλά μέτωπα για τον εκλεκτό επιθετικό και σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει κίνηση-ματ για τον 23χρονο Αργεντινό φορ της Ουνιόν Σάντα Φε!

Ο ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να μην παίρνει επίσημη θέση για τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει και διαπραγματεύεται. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος δεν έχει μόνο τους Πέδρο Κόντε, Τεέμου Πούκι, Αλέσιο Τσέρτσι και Μαξίμ Κανουνίκοβ στη λίστα του για την επίθεση. Αλλά και επιπλέον 1-2 ονόματα, τα οποία έως τώρα δεν είχαν γίνει γνωστά. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, πέραν τον παραπάνω επιθετικών, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό του και έναν παλιό του γνώριμο: Τον Φράνκο Σολντάνο.

Ο 23χρονος επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε, αποτελεί εδώ και πάνω από έναν χρόνο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη. Και κατά καιρούς έχουν υπάρξει επαφές για να βρεθεί σημείο επαφής, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του. Οπως προκύπτει, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες άνοιξε νέος κύκλος συζητήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού στράικερ, με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Σολντάνο με την Ουνιόν έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2020, με το 80% των δικαιωμάτων του να ανήκουν στην αργεντίνικη ομάδα και το υπόλοιπο 20% στον ατζέντη του και τον πατέρα του. Μάλιστα, η ομάδα του Σάντα Φε δεν θέλει να τον δανείσει, αλλά να τον παραχωρήσει, με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Χρήματα που σε αυτή τη φάση ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να δώσει σε καμία ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πρίγιοβιτς παραμένει στο ρόστερ.

Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι σύμμαχος του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να είναι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Μάλιστα, για την απόκτησή του ενδιαφέρεται ζεστά και ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και στον… Πούκι!

Ο Σολντάνο έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Φέτος, μάλιστα, έχει σκοράρει 11 τέρματα σε 27 συμμετοχές και θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόπιστους σέντερ φορ του εγχώριου πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ