ΠΑΟΚ : Τα δεδομένα για Δεληγιαννίδη και οι ενδιαφερόμενοι

ΠΑΟΚ : Τα δεδομένα για Δεληγιαννίδη και οι ενδιαφερόμενοι

Τέσσερις ομάδες από την Super League και δύο από το εξωτερικό ερίζουν για την απόκτηση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη που τη νέα σεζόν θα βρεθεί εκτός Τούμπας.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, όπως δείχνουν οι εξελίξεις πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Τούμπα τη νέα σεζόν. Ο νεαρός αμυντικός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όπως θα περίμενε ο ίδιος, στο πρωτάθλημα παρά μόνο σε 5 παιχνίδια του Κυπέλλου, όμως σε μια διαφορετική θέση απ’ αυτή που είναι η φυσική του. Τον είδαμε στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, παρότι ο ίδιος αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά και όπως ενημέρωσαν τα στελέχη του Δικεφάλου τους εκπροσώπους του νεαρού ποδοσφαιριστή, «καλό θα είναι για τον Παναγιώτη να πάει σε μια ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής».

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έχει προτάσεις από Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Λαμία και Πανιώνιο, αλλά και από το εξωτερικό. Η πλευρά του παίκτη θα αξιολογήσει το ενδιαφέρον των ομάδων και στη συνέχεια θα αποφασίσει με γνώμονα το συμφέρον του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ