Κηφισιά: Ανακοίνωσε και επίσημα Σολόα, παίρνει σειρά και ο Μιλίσεβιτς (pic)

Κηφισιά: Ανακοίνωσε και επίσημα Σολόα, παίρνει σειρά και ο Μιλίσεβιτς (pic)

Η Κηφισιά κινείται δυναμικά, με τρεις ήδη κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να παλέψει για την σωτηρία της στην κατηγορία

Η Κηφισιά βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα , καθώς μετρά δύο συνεχόμενες νίκες με παθητικό 0-9.

Η ομάδα των βορείων προαστίων θα τα δώσει όλα για την παραμονή της στην Super League, για αυτό και προχωράει σε άμεσες κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Νέα εποχή στη Γιουνάιτεντ: Παρών στην προπόνηση ο Ράτκλιφ και η «μεταγραφή» Άσγουορθ (pics)

Από τις 18/12 οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι του 2024, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σείρα πήρε ο Αργεντινός μέσος Φακούντο Σολόα, τον δανεισμό του οποίου ανακοίνωσε και επίσημα  η Κηφισιά.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Φακούντο Σολόα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο ντε Ραφαέλα της Αργεντινής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1996 στο Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο ντε Ραφαέλα.

Το 2018 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα της Ατλέτικο ντε Ραφαέλα, ενώ ένα χρόνο αργότερα δόθηκε -με μονοετή δανεισμό- στην Γκιγέρμο Μπράουν της Αργεντινής. Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην Ατλέτικο ντε Ραφαέλα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Τις τρεις τελευταίες σεζόν μέτρησε συνολικά 117 συμμετοχές με τα χρώματα της Ατλέτικο ντε Ραφαέλα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Τέλος, μέλος της Κηφισιάς θα γίνει και ο Ιβάν Μιλίσεβιτς. Αν και τα ρεπορτάζ από την Βοσνία έκαναν λόγο για συμφωνία του Βόσνιου με τον Πανσερραίκό, ο Μιλίσεβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα μαζί με τη σύζυγο του εδώ και μερικές ώρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να ανακοινωθεί από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ