Νέα εποχή στη Γιουνάιτεντ: Παρών στην προπόνηση ο Ράτκλιφ και η «μεταγραφή» Άσγουορθ (pics)

Νέα εποχή στη Γιουνάιτεντ: Παρών στην προπόνηση ο Ράτκλιφ και η «μεταγραφή» Άσγουορθ (pics)

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εξαγορά μετοχών του συλλόγου, συνομίλησε με τον Έρικ Τεν Χαγκ και τρέχει τον... ανασχηματισμό του συλλόγου

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, γνώρισε και μίλησε με το staff των «κόκκινων διάβολων», καθώς και με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ.

Αφού ολοκληρώθηκε το deal εξαγοράς του 25% των μετοχών του συλλόγου, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, γνωστοποίησε τις προθέσεις του αναφορικά με την επένδυση που σκοπεύει να κάνει στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Shaq is back! (vids)

Συγκεκριμένα, έχει σκοπό να ανακαινίσει πλήρως το «Ολντ Τράφορντ», ενώ σε βάθος χρόνου θέλει να γίνει το ίδιο και με το προπονητικό κέντρο.

Ο Ράτκλιφ έχει σκοπό να διαθέσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο και συνολικά κοντά στο 1 δις ευρώ προκειμένου η ομάδα από τον Αύγουστο του 2025 να είναι έτοιμη από όλες τις απόψεις να διεκδικήσει Premier League, Champions League, αλλά και οποιαδήποτε άλλo τρόπαιο.

Παράλληλα, θα συμμετάσχει και στον σχεδιασμό του Ιανουαρίου, καθώς θα προτείνει ονόματα ως μεταγραφικούς στόχους στον Τεν Χαγκ, με τον οποίο και συνομίλησε κατά την επίσκεψή του στο Κάρινγκτον.

Η «μεταγραφή» Νταν Άσγουορθ

Η σημαντικότερη κίνηση όμως που θέλει να κάνει ο νέος μέτοχος της Γιουνάιτεντ είναι η πρόσληψη του Νταν Άσγουορθ. Πρόκειται για τον άνθρωπο άλλαξε τη δομή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τις «φρέσκες» ιδέες του. Τον «αρχιτέκτονα» της Μπράιτον και αυτόν που έχει δημιουργήσει το πλάνο στο οποίο στηρίζονται οι ιδιοκτήτες στη Νιούκαστλ. Πρόκειται για έναν τεχνοκράτη ικανό, με ξεκάθαρο πλάνο σε κάθε πρότζεκτ του. Ιδανικός να συνεργαστεί με τον προπονητή, το τμήμα σκάουτινγκ αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο:

Ο Ράτκλιφ πρόσφατα βρέθηκε για πρώτη φορά και στο «Ολντ Τράφορντ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ