ΑΕΚ : Στη λίστα ο Άλεξ Σονγκ

ΑΕΚ : Στη λίστα ο Άλεξ Σονγκ

Ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ, Άλεξ Σονγκ, προτάθηκε στην ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα, μιας και το συμβόλαιό του με τη Ρουμπίν Καζάν έληξε.

Η ΑΕΚ εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο που τη θέλει να έχει στη λίστα της τον Άλεξ Σονγκ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άλλοτε μέσος των Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ προτάθηκε στην Ένωση, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν.

Ο Καμερουνέζος χαφ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μιας και το συμβόλαιό του με τους Ρώσους ολοκληρώθηκε. Ο Σονγκ έγινε ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό από τη θητεία του στους κανονιέρηδες. Στο Λονδίνο ο ποδοσφαιριστής σκόραρε 7 γκολ σε 143 συνολικά συμμετοχές πριν πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα το 2012. Με τους μπλαουγκράνα, οι οποίοι δαπάνησαν 17 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, μέτρησε 39 συμμετοχές και ένα γκολ.

Δόθηκε δανεικός στη Γουέστ Χαμ αγωνιζόμενος σε 40 παιχνίδια, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε στη Ρουμπίν Καζάν ως ελεύθερος. Ο 30χρονος άσος κατέγραψε 22 συμμετοχές και 1 γκολ με τη ρωσική ομάδα πριν αποχωρήσει. Να αναφερθεί ότι έχει αγωνιστεί και 49 φορές με το εθνόσημο στο στήθος και εν γένει η περίπτωσή του δεν θεωρείται αμελητέα για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ