ΠΑΟΚ : Πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Λέοβατς

ΠΑΟΚ : Πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Λέοβατς

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε πρόταση ύψους 350.000 ευρώ (συν το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης) στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς.

Ο Μαρίν Λέοβατς δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν και έτσι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δώσει. Πήγε δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο στη Ριέκα, αλλά η κροατική ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τη ρήτρα για την απόκτησή του, ούτε το συμβόλαιο που θα ήθελε ο ίδιος ο παίκτες.

Ωστόσο τη λύση έρχεται να δώσει μια άλλη κροατική ομάδα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το φλερτ των προηγούμενων ημερών, εξελίχθηκε σε επίσημη πρόταση και πλέον ο Λέοβατς βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική αποχώρησή του από τον Δικέφαλο.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε προσφορά στον ΠΑΟΚ ύψους 350.000 ευρώ για τον παίκτη, δίνοντας μαζί και ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης (το 20%).

Ίσως στη διάρκεια της σημερινής (6/6) μέρας να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα, καθώς είναι πλέον πολύ κοντά στη συμφωνία ο Δικέφαλος με την κροατική ομάδα, ενώ και ο Λέοβατς θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ