Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΑΟΚ : Πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Λέοβατς

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε πρόταση ύψους 350.000 ευρώ (συν το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης) στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Μαρίν Λέοβατς.

ΠΑΟΚ : Πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Λέοβατς | to10.gr

Ο Μαρίν Λέοβατς δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν και έτσι ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δώσει. Πήγε δανεικός τον περασμένο Ιανουάριο στη Ριέκα, αλλά η κροατική ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τη ρήτρα για την απόκτησή του, ούτε το συμβόλαιο που θα ήθελε ο ίδιος ο παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο τη λύση έρχεται να δώσει μια άλλη κροατική ομάδα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το φλερτ των προηγούμενων ημερών, εξελίχθηκε σε επίσημη πρόταση και πλέον ο Λέοβατς βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική αποχώρησή του από τον Δικέφαλο.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε προσφορά στον ΠΑΟΚ ύψους 350.000 ευρώ για τον παίκτη, δίνοντας μαζί και ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του σε περίπτωση μεταπώλησης (το 20%).

Ίσως στη διάρκεια της σημερινής (6/6) μέρας να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα, καθώς είναι πλέον πολύ κοντά στη συμφωνία ο Δικέφαλος με την κροατική ομάδα, ενώ και ο Λέοβατς θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.