ΠΑΟΚ : Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Τσέρτσι

ΠΑΟΚ : Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Τσέρτσι

H Gazzetta Dello Sport, σε σημερινό της δημοσίευμα, επανέρχεται στον Αλέσιο Τσέρτσι και την περίπτωση ο Ιταλός επιθετικός να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού ενόψει της επόμενης σεζόν, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και θα πλαισιώσει ιδανικά τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο Αλέσιο Τσέρτσι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα και δεν πρόκειται να την ακολουθήσει στη Serie B. Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Δικέφαλος του βορρά έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον 31χρονο Ιταλό επιθετικό με διάρκεια τριών χρόνων και απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, επιβεβαιώνοντας πλήρως to10.gr.

Οι Ιταλοί μάλιστα επιμένουν με νέα δημοσιεύματα πως ο Τσέρτσι έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο. Η Gazzetta dello Sport επανέρχεται στην περίπτωση του Ιταλού επιθετικού και αναφέρει σε δημοσίευμα της πως οι Θεσσαλονικείς έχουν προτείνει συμβόλαιο για τρία χρόνια στον Τσέρτσι με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσέρτσι φέτος έπαιξε σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα, πετυχαίνοντας 3 γκολ ενώ μοίρασε 4 ασίστ. Στο παρελθόν ο Ιταλός άσος είχε αγωνιστεί επίσης σε Ρόμα, Τορίνο, Φιορεντίνα, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ