Αποκάλυψη : Τηλεφώνημα Νταμπίζα σε Αστέρα για Δουβίκα και… πόρτα λόγω Κουρμπέλη

Αποκάλυψη : Τηλεφώνημα Νταμπίζα σε Αστέρα για Δουβίκα και… πόρτα λόγω Κουρμπέλη

Το χρέος του Αλαφούζου από την μεταγραφή του Κουρμπέλη βάζει απαγορευτικό σε οποιαδήποτε κουβέντα προσπαθεί να ανοίξει ο Παναθηναϊκός για παίκτες του Αστέρα. Στις 350.000 ευρώ το χρέος, δεν κάνουν προσφυγή από σεβασμό οι Αρκάδες. Όλο το ρεπορτάζ από to10.gr.

Δημιουργεί πολύ μεγάλη εντύπωση πως παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και πως ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια μεταγραφική περίοδο με μεγάλους περιορισμούς, γίνεται κουβέντα για ποδοσφαιριστές, για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μάλιστα για περιπτώσεις πανάκριβες.

Η έλευση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ναι μεν θα αλλάξει καταστάσεις και δεδομένα, όμως ακόμα είναι νωρίς. Και για… όνειρα εκατομμυρίων και φυσικά για μεταγραφές που ο Παναθηναϊκός εκ των πραγμάτων δεν θα μπορεί να κάνει, λόγω περιορισμών.

Μία απ’ αυτές είναι του νεαρού Τάσου Δουβίκα. Του next big thing του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό και είναι από τους «μικρούς» που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας. Και μάλιστα, όχι μόνο έχει ξεχωρίσει, αλλά όπως είναι σε θέση να γνωρίζει to10.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τηλεφώνησε χθες σε άνθρωπο του Αστέρα προκειμένου να ρωτήσει για την περίπτωση του Δουβίκα. Και αυτό που άκουσε ήταν το… αναμενόμενο.

Από τον Αστέρα δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης με τον Νταμπίζα, ελέω… Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε αγοράσει έναντι περίπου 700.000 ευρώ τον Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Αστέρα πριν από 1,5 χρόνο. Με συμφωνία να δίνει ο Παναθηναϊκός 100.000 ευρώ μηνιαίως μέχρι να εξοφλήσει τον Αστέρα. Ωστόσο, από κάποιο σημείο και έπειτα ο Αλαφούζος έκλεισε την κάνουλα και το χρέος στον Αστέρα είναι περίπου 350.000 ευρώ.

Αυτό ειπώθηκε στον Νίκο Νταμπίζα. «Πως να κάνουμε διαπραγμάτευση όταν ακόμα μας χρωστάει ο Παναθηναϊκός χρήματα», αναφέρθηκε από τους ανθρώπους του Αστέρα, οι οποίοι σχολίαζαν μάλιστα πως δεν κάνουν προσφυγή στον Παναθηναϊκό από καθαρό σεβασμό προς τον σύλλογο και το όνομα που πρεσβεύει.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που ο Νίκος Νταμπίζας ακούει παράγοντες άλλης ομάδας να αρνούνται να μπουν σε διαπραγμάτευση, μετά την πρόσφατη «πόρτα» από τον ΠΑΟΚ για Κάτσε και Μυστακίδη ελέω και πάλι οικονομικών. Όταν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ πρότεινε να πληρώνονται οι παίκτες από τον δικέφαλο για να παίζουν στον Παναθηναϊκό, κάτι που εκ των προτέρων δεν είχε καμία τύχη.

Η περίπτωση Δουβίκα δεν πρόκειται να προχωρήσει στον Παναθηναϊκό και για έναν ακόμα λόγο: ο Αστέρας τον κοστολογεί 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ποσό που… σταματάει οποιαδήποτε κουβέντα, τουλάχιστον προς το παρών. Εκτός αν στην αλλαγή ιδιοκτησίας, η Pan Asia πληρώσει το χρέος του Κουρμπέλη και δώσει και άλλο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Να δώσουν δηλαδή οι Ασιάτες με το… καλημέρα περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 19 του χρόνια. Απίθανα πράγματα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ