Κουλιεράκης: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο»

Κουλιεράκης: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο»

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, μίλησε ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη (7/1, 19:30).

Σήμερα (7/1) στις 19:30 ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, μίλησε ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τόσο για την αναμέτρηση, όσο και για την πρώτη θέση που έχει η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Στην Τότεναμ ο Βέρνερ – Σήμερα (7/1) στο Λονδίνο

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, φαίνεται και από τους αγώνες μας, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το ντέρμπι με τον Άρη».

Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει εκεί απ’ όπου σταμάτησε το 2023: «Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς, ακόμη και τώρα που είμαστε πρώτοι, ψάχνουμε πάντα το τρίποντο με καλή εμφάνιση».

Το πιο δυνατό στοιχείο του ΠΑΟΚ έως τώρα: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Ο κάθε παίκτης δίνει το 100% και είναι πολύ σημαντικό ότι το σύνολο δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές».2

Αν αισθάνονται επιπλέον πίεση λόγω της πρώτης θέσης: «Εμείς κάνουμε την δουλειά μας, δεν αλλάζει κάτι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα αποτυπώνεται στην βαθμολογία ότι είμαστε ουσιαστικοί και προσεκτικοί».

Για τις απουσίες των Εκόνγκ και Σαμάτα και την δήλωση Λουτσέσκου ότι μπορεί να βάλει αριστεροπόδαρο στόπερ ως δεξί αμυντικό: «Οπουδήποτε μας ζητηθεί από τον προπονητή να παίξουμε, θα το κάνουμε. Θα λείψουν δύο σημαντικοί παίκτες από την ομάδα και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε το κενό τους».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Άμα είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι. Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μας αρέσουν τα ντέρμπι με κόσμο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς, είναι το ντέρμπι της πόλης, δεν εκπροσωπούμε μόνο την ομάδα αλλά και τον κόσμο».

Για τους παράγοντες που χρειάζονται σε τέτοια ντέρμπι και αν αυτό το ματς είναι το πιο δύσκολο από αυτά που έρχονται στη συνέχεια: «Άμα μπεις με αποφασιστικότητα και πάθος δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ