Με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ζέλσον Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με σοβαρές απουσίες. Κυρίως στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στο Κόπα Αφρικα. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μόλις χθες μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Μπιελ πονάει ακόμη στο γόνατο. Και στην τελευταία προπόνηση ο Γιόβετιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, να έχει πολύ λίγες μεσοεπιθετικές λύσεις, πλέον. Με μία εξ αυτών να είναι ο Ζέλσον Μαρτίνς!

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Επιτέλους νίκη για τους Ηπειρώτες

Η σημαντικότερη μεταγραφή στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν, μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά ο Καρβαλιάλ και οι συνεργάτες του, τον είδαν στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας και έκριναν ότι ο 28χρονος εξτρέμ πρέπει να βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού. Καθώς κατά την εκτίμησή τους, μπορεί να βοηθήσει για 20-25, εάν αυτό απαιτηθεί στη διάρκεια του αγώνα με την Ενωση.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τις 26 Φεβρουαρίου. Εκτοτε ουσιαστικά είναι εκτός αγώνων. Προπονείται όλο αυτό το διάστημα. Εχει κάνει προετοιμασία, έχει δουλέψει πολύ ατομικά, αλλά είναι σαφές ότι ακόμη χρειάζεται χρόνο, ώστε να μπορεί να βοηθήσει για πολύ χρόνο. Και μένει να φανεί εάν ο κάρλος Καρβαλιάλ θα του δώσει σήμερα την πρώτη του συμμετοχή μετά από 10,5 μήνες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του Μαρτίνς, από το Ρέντη προκύπτει πως η ποιότητα και η τεχνική δεν κρύβονται. Ωστόσο είναι σαφές ότι χρειάζεται χρόνο και ρυθμό για να μπορέσει να βρει τον καλό του εαυτό. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός επένδυσε πολλά χρήματα στον ποδοσφαιριστή, επειδή πιστεύει πως θα εξελιχθεί σε μία από τις ηγετικές μορφές του τη φετινή σεζόν. Και θα του δώσει τα εφόδιο, τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται για να προετοιμαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ