ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Επιτέλους νίκη για τους Ηπειρώτες

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Επιτέλους νίκη για τους Ηπειρώτες

Ύστερα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας τους Αστέρας Τρίπολης με σκορ 2-1.

Ήταν 20 Αυγούστου όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινούσε νικηφόρα το πρωτάθλημα κόντρα στην Κηφισιά. Από τότε είχαν να πάρουν «τρίποντο» οι Ηπειρώτες που εν τέλει έσπασαν αυτό το αρνητικό σερί, μετά την επικράτησή τους με σκορ 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague.

Η ιστορία του ματς γράφτηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν τα τρία τέρματα, με τους γηπεδούχους μάλιστα να… αναγκάζονται να κάνουν την ανατροπή για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0 με δράστη τον Χουάν Μιριτέγιο. Ωστόσο η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε περίπου είκοσι λεπτά αργότερα.

Συγκεκριμένα, στο 32′ ο Γιώργος Παμλίδης ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα και έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Οι πανηγυρισμοί δεν πρόλαβαν να… κοπάσουν και οι Ηπειρώτες έφτασαν στην ανατροπή τέσσερα λεπτά μετά, με τον Ζαν Μπαπτίστ Λεό να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος.

ΠΑΣ ΓIANNINA (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (91΄Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76΄Μπάλαν), Κόντε (76΄Ριένστρα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88΄Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74΄Άλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46΄Αλάγκμπε), Σίτο (64΄Ντιαρά), Ρεγκίς (74΄Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ