Σπόραρ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα ντέρμπι που έρχονται»

Σπόραρ: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα ντέρμπι που έρχονται»

Ο Άντραζ Σπόραρ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού, αλλά και για επερχόμενα ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Ο Σλοβένος επιθετικός μίλησε για την εμφάνισή του, αλλά και για τα επερχόμενα ντέρμπι του «τριφυλλιού», τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παίξουν καλύτερα.

Οι δηλώσεις του Άντραζ Σπόραρ:

Για τη νίκη της ομάδας του και την προσωπική του απόδοση: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κόντρα σε μια ομάδα που αμύνονταν μαζικά. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο σκοράραμε τα γκολ, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος, δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να χάνει ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερό μας ματς, αλλά η νίκη και οι τρεις πόντοι είναι αυτά που μετράνε, με τη σεζόν να έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν επιθετικό να παραμένει έτοιμος και να κάνει τη δουλειά όταν χρειάζεται: «Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι το να σκοράρεις, αλλά ταυτόχρονα το να στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα σου δίνει το πιο όμορφο συναίσθημα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, όπως ισχύει για εμένα τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται δουλειά και συνεχή προπόνηση, έτσι ώστε να αρπάζεις την ευκαιρία όταν σου δίνεται και να κάνεις αυτό που πρέπει. Αυτό έκανα σήμερα, σκοράροντας τα δύο γκολ που μας έδωσαν τη νίκη».

Για τα επερχόμενα ντέρμπι: «Είναι όπως στα playoffs, όταν επίσης παίζουμε τρία ντέρμπι μέσα σε μία εβδομάδα. Θα δούμε καθένα από αυτά ξεχωριστά, πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς σε σύγκριση με το πώς παρουσιαστήκαμε σήμερα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πιο γρήγορα και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στο Κύπελλο και να νικήσουμε και για το πρωτάθλημα. Έχουμε ποιότητα. Ίσως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε στις αλλαγές του νέου προπονητή και την αλλαγή συστήματος, αλλά μέχρι στιγμής δείχνουμε ότι τα πάμε μια χαρά, με δύο νίκες και συνεχίζουμε για το καλύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ