Σβαμπ: «Το παιχνίδι χάθηκε στο 45′-60’»

Σβαμπ: «Το παιχνίδι χάθηκε στο 45′-60’»

Το σημείο που χάθηκε το παιχνίδι από τον Άρη αποκάλυψε ο Στέφαν Σβαμπ στις δηλώσεις του.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 2-1, με τον Στέφαν Σβαμπ να μιλά για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο Αυστριακός μέσος τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στο διάστημα 45′-60′ όταν και οι «κίτρινοι» σημείωσαν τα δύο τέρματά τους.

Οι δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ:

«Δεν πατήσαμε περιοχή, γυρνούσαμε την μπάλα στις πλευρές και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν πατήσαμε στις , επικίνδυνες ζώνες του Άρη, ωστόσο καταφέραμε στο 20λεπτο να μειώσουμε, ψάξαμε την ισοφάριση δεν τα παρατήσαμε παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το παιχνίδι χάθηκε στο 45-60 εκεί όπου σκόραρε ο Άρης και στο τέλος δεν πήραμε τίποτα.

Δεν είχαμε την ενέργεια να πατήσουμε στις επικίνδυνές ζώνες και να απειλήσουμε έντονα, ο Άρης δεν μας έδωσε χώρους και γι’ αυτό χάσαμε. Φυσικά θέλουμε να είμαστε στην πρώτη και να πάρουμε το πρωτάθλημα, τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε την εμπειρία με τα συνεχόμενα παιχνίδια, πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας, θα πρέπει να είμαστε κοντά στην βαθμολογία, ξέρουμε πως πρέπει να δουλέψουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ