Στάνκοβιτς: «Μεγάλο συναίσθημα να μπορείς να φεύγεις νικητής από ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο»

Στάνκοβιτς: «Μεγάλο συναίσθημα να μπορείς να φεύγεις νικητής από ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο»

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μιλά για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι είναι μεγάλο συναίσθημα να φεύγει η Ένωση νικήτρια από ένα τόσο δύσκολο γήπεδο.

Παράλληλα, ο Αυστριακός τερματοφύλακας στάθηκε και στην εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο δεύτερο μέρος, επισημαίνοντας ότι έδωσαν την ευκαιρία στο αντίπαλο να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς:

«Είναι πολύ μεγάλο συναίσθημα να μπορείς να φεύγεις νικητής από ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, νομίζω ότι είχαμε ένα πολύ καλό ημίχρονο αν εξαιρέσουμε τα πέντε τελευταία λεπτά όπου δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη 1-2 γκολ από την πλευρά μας, δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπορέσει να διεκδικήσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτό αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης σε αυτά τα λεπτά, να δουλέψουμε ώστε να μην δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ