Τσούμπερ: «Είχαμε δουλέψει στις στατικές φάσεις»

Τσούμπερ: «Είχαμε δουλέψει στις στατικές φάσεις»

Ο Στίβεν Τσούμπερ στάθηκε στις στατικές φάσεις που έπαιξαν ρόλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό, με τον Στίβεν Τσούμπερ να σκοράρει και να μιλά για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι από τα 95 λεπτά η ομάδα του έπαιξε τα… 50.

Παράλληλα, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός στάθηκε και στις στατικές φάσεις, από όπου και προήλθαν τα γκολ, επισημαίνοντας πως η Ένωση δουλεύει καθημερινά σε αυτόν τον τομέα.

Οι δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ:

Για το πώς έζησε τη νίκη της ΑΕΚ και που κρίθηκε: «Στα πρώτα 44 λεπτά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Εκεί κάναμε ένα ανόητο λάθος και ο αντίπαλος από… τελειωμένος πήρε ελπίδες. Αισθανόμασταν χάλια στο ημίχρονο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα, μας πίεσε, αλλά και εμείς κάναμε ευκαιρίες. Θα πρέπει όλοι να σταματήσουμε να μιλάμε για τις αποφάσεις κάθε διαιτητή, αν έκανε σωστό ή λάθος. Να κοιτάμε το πως παίζει ο καθένας. Από τα 95 λεπτά παίξαμε 50 λεπτά. Πρέπει να το πάρουμε όλοι στα σοβαρά ώστε να πάμε όλοι μπροστά».

Για τα γκολ που παίρνει η ΑΕΚ από τις στατικές φάσεις: «Το να σκοράρεις από στατικές φάσεις είναι απλό αλλά και κρίσιμο. Στα τελευταία ματς έχουμε δεχθεί γκολ από στατικές φάσεις που μας κόστισε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δουλέψαμε σε αυτό και αυτό ήταν το καλό σημείο από το παιχνίδι».

Για το αν είναι νωρίς να μιλάμε για τις διαφορές στην κορυφή: «Ναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ