Η έκθεση του παρατηρητή Καλογερόπουλου που αφήνει «ξεκρέμαστο» τον Μαρχέφκα

Η έκθεση του παρατηρητή Καλογερόπουλου που αφήνει «ξεκρέμαστο» τον Μαρχέφκα

Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας Χαράλαμπου Καλογερόπουλου «καίει» τον Σλοβάκο ρέφερι του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Μαρχέφκα - Ποια η θέση του για το γκολ του Ολυμπιακού, την φάση του Μασούρα και το πέναλτι πάνω στον Ναβάρο.

Μια τέλεια… ληστεία μπροστά στα μάτια τους είδαν να λαμβάνει χώρα όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Στο χορτάρι του «Γ.Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ένας επικίνδυνος Σλοβάκος ρέφερι ονόματι Μαρχέφκα, ο οποίος αποφάσισε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης χαρίζοντας με τις αποφάσεις του την νίκη στην Ένωση.

Οι ανεκδιήγητες αποφάσεις των διαιτητών ξεμπρόστιασαν για τα καλά όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπό την ανοχή της κυβέρνησης που δεν έχει κάνει το παραμικρό για να διορθώσει την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Οι αποκαλύψεις του Καρπετόπουλου για το «στημένο» περσινό πρωτάθλημα και τον ρόλο Κυβέρνησης-Δικαιοσύνης (vid)

Μια μέρα μετά τα αίσχη που συνέβησαν στο φαληρικό γήπεδο έρχεται η έκθεση του παρατηρητή διαιτησία Χαράλαμπου Καλογερόπουλου να «κάψει» τον Μαρχέφκα όσο και τον Varιστα Κρίστιαν Μίχελ, ανιψιό του πρώην τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ.

Πιο συγκεκριμένα η έκθεση του παρατηρητή Καλογερόπουλου αναφέρει:

Α. κανονικό γκολ Ολυμπιακού, έπαιξε το φάουλ ο Κάλενς
Β. κανονικό γκολ Μασούρα, κακώς ακυρώθηκε
Γ. Πέναλτι καθαρό σε Ναβάρο, κακώς δε δόθηκε
Δ. Κανένα πέναλτι σε Πινέδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ