ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μάνταλος ενόψει Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μάνταλος ενόψει Παναθηναϊκού

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Πέτρος Μάνταλος που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει ήδη πίσω της το παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο καθώς το πρωί της Πέμπτης οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στα Σπάτα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το συγκεκριμένο ματς όπου με νίκη θα προσπεράσει τον αντίπαλό της και για πρώτη φορά φέτος θα πιάσει κορυφή στη βαθμολογία της Super League.

Ο Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός τις προηγούμενες μέρες και προπονήθηκε κανονικά ενώ ο Αλμέιδα περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιντιμπέ και Γαλανόπουλο. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη λόγω ενοχλήσεων ενώ ο δεύτερος έμεινε εκτός αποστολής για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε επίσης: Μάικ Τζέιμς: Ο… εφιάλτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει (vids)

Πέρα από τους Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι και Χατζισαφί που λείπουν με τις Εθνικές τους ομάδες, η ΑΕΚ δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα ενώ στα θετικά για τον Αλμέιδα είναι ότι μετά από καιρό πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής οι Αραούχο και Φερνάντες. Δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για τη διαχείριση του ροτέισον από τον Αργεντινό τεχνικό. Η Ένωση έχει ουσιαστικά δύο τελικούς μπροστά της, έναν για το πρωτάθλημα και έναν για το Κύπελλο, όπου αν καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, θα παραμείνει πολύ δυναμικά μέσα στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ