Ο Λάζαρος στο πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Λάζαρος στο πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Εξέχουσες προσωπικότητες της ερυθρόλευκης οικογένειας έδωσαν το παρών στο πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη την Βάρκιζα μεταξύ των οποίων και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει μπει για τα καλά στην… ερυθρόλευκη πραγματικότητα. Μπορεί πρακτικά ο Έλληνας διεθνής να πρέπει να περιμένει λιγάκι μέχρι να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά ουσιαστικά είναι ήδη μέλος της οικογένειας. Ακόμα μία απόδειξη η παρουσία του στο πάρτι που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης (06/06) ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια».

Ο πολύπειρος άσος ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας που έδωσε το παρών στο χλιδάτο πάρτι στο Island της Βάρκιζας. Σε ένα πάρτι που παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι. Ο «μάγος» Τζιοβάνι, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, o Μοντέστο, ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Γιάννης Βρέντζος, ο Κούλης Δουρέκας, ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ο Πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ, και φυσικά ο Λάζαρος, μεταξύ άλλων από το χώρο του ποδοσφαίρου. Η διάσημη καλλιτέχνης, Βανέσα Μέι και ο Αντώνης Ρέμος από το χώρο του θεάματος.

Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ μάλλον προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω του, δεδομένου του… κρότου που έκανε η απόκτησή του από την ΑΕΚ αλλά και ένεκα του μέχρι τώρα «δεδικασμένου». Τι εννοούμε; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην εν λόγω ετήσια εκδήλωση δεν βάζει σχεδόν ποτέ, στη λίστα με τους προσκεκλημένους, εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η παρουσία του Λάζαρου δηλαδή, ήταν η εξαίρεση στον κανόνα που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο Έλληνας εφοπλιστής.

Και ήταν η εξαίρεση για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο 31χρονος άσος μετακόμισε στον Πειραιά μαζί με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Μετακόμισε στον Πειραιά έχοντας έρθει σε ρήξη με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη. Μετακόμισε στον Πειραιά ως προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ