Ηχηρή αποχώρηση από την ΑΕΚ στα σκαριά;

Ηχηρή αποχώρηση από την ΑΕΚ στα σκαριά;

Δημοσίευμα από το εξωτερικό προμηνύει εξελίξεις με ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα φέτος...

Στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ παρουσιάζουν τις τελευταίες ώρες τον Ροδόλφο Πιζάρο δημοσιεύματα από το Μεξικό. Ο 30χρονος άσος ήρθε το καλοκαίρι στην Ένωση, αλλάζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του ήπειρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» αν και έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από το Μεξικό, είναι πιθανό ο Πιζάρο να επιστρέψει σύντομα στην πατρίδα του για λογαριασμό της Τσίβας. Εκεί όπου υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα το 2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: «Η Αταλάντα συμφώνησε με την Σαλερνιτάνα για τον Παλομίνο, η «σφήνα» του Ολυμπιακού απειλεί την ολοκλήρωση του deal»

«Ακόμα και με τον υποστηρικτή του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο, ο Ροδόλφο Πιζάρο δεν έχει μπορέσει να απογειώσει την καριέρα του με την ΑΕΚ στην Ελλάδα και τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια πιθανότητα για την Τσίβας», αναφέρει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Chivas Pasion» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της μεξικανικής ομάδας.

Μετά το ματς με τον Άρη πάντως, όπου ο Πιζάρο ξεκίνησε βασικός και για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, ο Αλμέιδα αναφέρθηκε στην περίπτωσή του και αν μη τι άλλο προσπάθησε να τον στηρίξει. Όσο όμως ο έμπειρος άσος δεν καταφέρνει να δώσει πράγματα στην ΑΕΚ, η θέση του θα γίνει ολοένα και πιο επισφαλής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ