Φερνάντες για την επιστροφή του: «Υπέροχο συναίσθημα μετά από επτά δύσκολους μήνες» (pic)

Φερνάντες για την επιστροφή του: «Υπέροχο συναίσθημα μετά από επτά δύσκολους μήνες» (pic)

Ο Πάολο Φερνάντες δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στα γήπεδα και την εξέφρασε μέσα από ένα ποστάρισμα στα social media

Με ανάρτησή του ο Πάολο Φερνάντες δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στα γήπεδα μετά από επτά μήνες, ευχαριστώντας όλους όσους τον στήριξαν.

Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, πήρε χρόνο συμμετοχής μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, στα πρόσφατα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Άρη.

Διαβάστε επίσης: Ο… εφιάλτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει (vids)

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ποστάρισμά του:

«Μπορώ επίσημα να πω ότι επέστρεψα ύστερα από επτά μεγάλους μήνες. Πρώτα λεπτά συμμετοχής ύστερα από μία μακρά περίοδο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα ύστερα από όλους τους δύσκολους μήνες, το να παίξω σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Είμαι απλώς ευγνώμων στους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην επιστροφή μου.

Πρώτα από όλα στον γιατρό Μπαραστεγκί που έκανε τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης πολύ-πολύ σημαντικοί ο Ενρίκε και ο Φάμπιο και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα της ΑΕΚ και στους οπαδούς για τη βοήθεια και την αγάπη τους, μέσα σε όλη αυτή την περίοδο.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ, γιατί με υποστήριξαν ιδιαίτερα τις μέρες που ήμουν πεσμένος. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι ακολουθεί τώρα! Είναι ώρα για να βρω τον ρυθμό μου και να είναι πάλι ο εαυτός μου. Σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ