Ο έτοιμος ΜακΚέι και οι «επιστροφές» Μπουχαλάκη, Βέλλιου

Ο έτοιμος ΜακΚέι και οι «επιστροφές» Μπουχαλάκη, Βέλλιου

Ο Ολυμπιακός προχωράει την περίπτωση Σκοτσέτζου εξτρέμ, ο Μπουχαλάκης ενημερώθηκε ότι γυρίζει και ο Βέλλιος μπήκε και πάλι στον δρόμο για τον Πειραιά.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να παρουσιάσει ένα γεμάτο ρόστερ από την αρχή της προετοιμασίας και εν συνεχεία να κάνει τις προσθαφαιρέσεις που θα απαιτηθούν και θα αποφασιστούν από το τεχνικό επιτελείο. Αποφάσεις που θα παρθούν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Παλιούς και νέους. Και όπως όλα δείχνουν, οι νέοι δεν θα είναι λίγοι.

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν τις κινήσεις τους, με την περίπτωση του Μπάρι ΜακΚέι να είναι πιο κοντά από όλες και τον συμπαίκτη του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, Ανδρέα Μπουχαλάκη, να έχει ήδη κλείσει μια θέση στην αποστολή που θα συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στις 15 Ιουνίου.

Σχετικά με τον Σκοτσέζο, η υπόθεση είναι καθαρά στο χέρι του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την περίπτωση του ΜακΚέι, έχει μιλήσει με καλά λόγια για την αξία του και επί της ουσίας μόλις οι Πειραιώτες αποφασίσουν, ο παίκτης θα βρεθεί στην Ελλάδα και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Είναι μια έτοιμη περίπτωση, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι είναι και τελειωμένη. Καθώς υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται, ενώ για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από αγγλικούς συλλόγους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπουχαλάκη, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο 25χρονος μέσος έχει ενημερωθεί να βρίσκεται στο Ρέντη στην έναρξη της προετοιμασίας, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για την αξία του και θέλει να τον δει στις προπονήσεις και πιθανότατα σε κάποια φιλικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ο Κρητικός χαφ θα παραμείνει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Καθώς και η δική του περίπτωση εξετάζεται από συλλόγους του εξωτερικού. Και εκτός Αγγλίας…

Τέλος, τις τελευταίες ώρες προκύψει ένα ισχυρό σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ δεν ένταξη του Απόστολου Βέλλιου στο ρόστερ του. Ο Ελληνας στράικερ μπορεί να πήρε ευκαιρίες από τον Αϊτορ Καράνκα στο δεύτερο μισό της χρονιάς, αλλά δεν αναμένεται να μείνει στη Νότιγχαμ. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι εάν ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού αυτό θα γίνει… αναγκαστικά. Τουναντίον. Πρόκειται για παίκτη που οι Ερυθρόλευκοι έχουν στα πλάνα τους από πέρυσι, αλλά ο ίδιος ήθελε να δοκιμάσει ξανά την εμπειρία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τώρα, που βρίσκεται πάλι σε διαδικασία αποφάσεων για την επόμενη μέρα της καριέρας του, ο Ολυμπιακός είναι η πιο σοβαρή λύση που έχει στα χέρια του. Αν και για τον υψηλόσωμο (1,92 μ.) Ελληνα επιθετικό, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και ομάδες της Championship, που αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν επιθετικούς… παλαιάς κοπής, όπως ο 26χρονος διεθνής φορ. Ο οποίος, ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεθεί στον Πειραιά. Καθώς, εκτός των άλλων, ο Πέδρο Μαρτίνς αρέσκεται στο να χρησιμοποιεί μεγάλα κορμιά στην επίθεση των ομάδων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ