Ναβάρο: «Ο Καρβαλιάλ μου δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη»

Ναβάρο: «Ο Καρβαλιάλ μου δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού δηλώνει ο Φραν Ναβάρο

Ο Φραν Ναβάρο ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς με τον Ολυμπιακό και εγκληματίζεται με τον σύλλογο, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να του δίνει χρόνο συμμετοχής και να δείχνει να τον πιστεύει αρκετά.

Ο 26χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στην Cosmote TV τόσο για τον ίδιο, όσο και για τις πρώτες του εντυπώσεις με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ναβάρο:

«Οταν δεν κερδίζεις είναι λογικό να μην είσαι ικανοποιημένος, όμως εμείς νιώθουμε πραγματικά πολύ δυνατοί και πολύ αισιόδοξοι γιατί ξέρουμε πως υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και τα πράγματα σίγουρα θα αλλάξουν. Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας και είμαστε σίγουροι πως με την δουλειά που κάνουμε το αποτέλεσμα θα φανεί γρήγορα».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι δύο εβδομάδες εδώ, όμως ήδη νιώθω πάρα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχθεί εξαιρετικά, ο προπονητής μου έχει δείξει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και μου δίνει συνεχώς περισσότερα λεπτά συμμετοχής και γενικώς η προσαρμογή μου πηγαίνει πολύ καλά. Θέλω λίγο ακόμα χρόνο για να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως όλα θα πάνε πολύ καλύτερα».

Για το αν πλησιάζει η ώρα και για το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα»: «Εχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη και ανυπομονώ να σκοράρω για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε πως για τους επιθετικούς τα γκολ είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι η δουλειά μου και εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ