ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Βιεϊρίνια η σημερινή προπόνηση

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Βιεϊρίνια η σημερινή προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων

Ο ΠΑΟΚ αφού εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελκά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την νίκη του επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό (2-0), ξεκίνησε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (14/1,20:30).

Ο Δικέφαλος του Βορρά επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πέμπτης. Ο ι παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας την Τετάρτη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και την πισίνα.

Διαβάστε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand, βγαίνω πρώτα 2-3- φορές με κάποιον» (vid)

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια δούλεψαν στην ανάπτυξη και τις μεταβάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης σε μικρό χώρο. Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί γλουτό, τις οποίες αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ο αρχηγός του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε θεραπεία, δούλεψε ατομικά κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Το Σάββατο (13.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ