Η Λάτσιο τιμωρήθηκε για ρατσιστική επίθεση των οπαδών της στον Λουκάκου

Η Λάτσιο τιμωρήθηκε για ρατσιστική επίθεση των οπαδών της στον Λουκάκου

Bαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για την Λάτσιο, με τον ιταλικό σύλλογο να τιμωρείται αυστηρά για την ρατσιστική επίθεση των οπαδών της στο Ρομέλου Λουκάκου στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ρόμα στο Κύπελλο Ιταλίας

Η Λάτσιο επικράτησε 1-0 της Ρόμα στο «ντέρμπι της αιώνιας πόλης» και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, με τον Χρήστο Μανδά να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τους «τζαλορόσι».

Διαβάστε επίσης: «Ο μάνατζερ του Κρέσπο συναντήθηκε με τον Ολυμπιακό» (pic)

Το «Derbi della Capitale», ωστόσο σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν από την έναρξή του, αλλά και από την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο επιθετικός της Ρόμα, Ρομέλου Λουκάκου, από τους tifosi της Λάτσιο. Σύμφωνα με τον Αθλητικό Δικαστή, στη διάρκεια της αναμέτρησης «υπήρξαν, σε αρκετές περιπτώσεις, χυδαία και προσβλητικά ουρλιαχτά φυλετικών διακρίσεων κατά του Λουκάκου».

Έτσι θα επιβληθεί στους Λατσιάλι ποινή και θα κλείσουν αρκετές θύρες των οπαδών για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νάπολι (περισσότερες από 16.000 θέσεις). Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο στη Λάτσιο ύψους 50.000 ευρώ, αφού εκτός από τα ρατσιστικά συνθήματα υπήρξαν και ρίψεις φωτοβολίδων προς τους Ντιμπάλα, Μποβέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ