Υπέγραψε έως το 2027 στον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο – Στην Πορτογαλία ο Πέδρο Αλβες – Η Μπενφίκα, η συνάντηση του Αλ Μουσράτι και ο στόπερ

Υπέγραψε έως το 2027 στον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο – Στην Πορτογαλία ο Πέδρο Αλβες – Η Μπενφίκα, η συνάντηση του Αλ Μουσράτι και ο στόπερ

Ο Πέδρο Αλβες βρίσκεται στην Πορτογαλία για μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Ο Τσικίνιο είναι και επίσημα Ερυθρόλευκος, καθώς υπέγραψε έως το 2027, τώρα η μπίλια στην Μπενφίκα για το πότε θα έρθει. Η κρίσιμη συνάντηση του Αλ Μουσράτι και η αλήθεια για Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και τυπικά την 3η του μεταγραφική κίνηση για τον Ιανουάριο. Και 1η για τον… Ιούνιο. Καθώς από σήμερα ο Φρανσίσκο Λεονέλ Λίμα Σίλβα Μασάντο, κατά κόσμον Τσικίνιο, είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων. Και μένει να φανεί εάν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα μέσα στον μήνα ή εάν θα πρέπει να περιμένει έως το καλοκαίρι.

Η ολοκλήρωση της απόκτησης του Τσικίνιο έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο: Ο 28χρονος (19/07/1995) δημιουργικός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός και το οποίο έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027. Μετά από 5,5 χρόνια, 125 συμμετοχές, 9 γκολ και 11 ασίστ με τη φανέλα της Μπενφίκα, ο έμπειρος χαφ αποφάσισε να αλλάξει χώρα και παραστάσεις. Ελπίζοντας να κερδίσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Βεβαίως, το πότε θα έρθει στην Ελλάδα, θα εξαρτηθεί από την απόφαση που θα πάρει η Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή. Προς το παρόν οι «Αετοί» δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον να αφήσουν τον παίκτη να φύγει πριν το τέλος του μήνα. Και αυτό διότι, όπως εξηγήσαμε από χθες, το πρόγραμμά τους είναι πολύ βαρύ και ο Ρότζερ Σμιντ υπολογίζει τον Τσικίνιο! Ωστόσο, από τη στιγμή που έπεσαν και τυπικά οι υπογραφές, είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός έχει ένα επιπλέον χαρτί πίεσης στα χέρια του. Για να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό.

Από εκεί και πέρα, από την Πορτογαλία προκύπτει πως ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτό το διήμερο στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Κάτι που πιθανώς δικαιολογεί και την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τσικίνιο. Η λογική λέει ότι δεν μετέβη στην πατρίδα του μόνο για τον παίκτη της Μπενφίκα. Αλλά και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις που «τρέχει» ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΛΒΑΔΡΟ – ΑΛ ΜΟΥΣΡΑΤΙ

Σημαντικότερη από όλες είναι εκείνη του Αλί Αλ Μουσράτι. Μια μεταγραφή που είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά to10.gr εξήγησε τους λόγους που μπορεί να γίνει ρεαλιστική, εάν η Μπράγκα αποφασίσει να πει το «ναι». Το νέο που προκύπτει από το περιβάλλον της πορτογαλικής ομάδας είναι πως ο Αλ Μουσράτι και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντόνιο Σαλβαδόρ, θα συζητήσουν μετά το κυριακάτικο παιχνίδι με την Πόρτο, το αίτημα ου ποδοσφαιριστή να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Με τον 27χρονο αμυντικό μέσο να γνωρίζει καλά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Και να έχει πλήρη εικόνα για το τι θα συναντήσει στον Πειραιά, αλλά και πόσο πολύ τον θέλουν όλοι στο τεχνικό επιτελείο και όχι μόνο.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί και με άλλες περιπτώσεις από την Πορτογαλία. Είναι γνωστό ότι τις τελευταίες ώρες προκύπτουν συζητήσεις με την Πόρτο για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει συμφωνία, ούτε με τον ποδοσφαιριστή ούτε με την Πόρτο. Ενώ και ο παίκτης έχει ζητήσει διορία έως την Κυριακή, για να αποκαλύψει την τελική απάντησή του. Καθώς φαίνεται ότι οι Πειραιώτες «κάτι» σκαλίζουν στην αγορά για τη θέση των στόπερ. Επίσης, φαίνεται ότι παραμένει πιο πίσω η περίπτωση του Γκαμπριέλ Περέιρα, παρά το γεγονός ότι η Ζιλ Βιθέντε έχει πει το «ναι» για την παραχώρηση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ