Το ξεφτίλισαν! Εγκλήματα κατ΄ εξακολούθηση από Μανούχο-Παπαδόπουλο (vids)

Το ξεφτίλισαν! Εγκλήματα κατ΄ εξακολούθηση από Μανούχο-Παπαδόπουλο (vids)

Η ξεφτίλα του αιώνα από το «σύστημα» που «σφάζει» τον Ολυμπιακό στην Καισαριανή! Ακύρωσαν 2 γκολ του Ολυμπιακού με VAR, έδωσαν πέναλτι στην Κηφισιά!

Τα λόγια έχουν εξαντληθεί για να περιγράψουν με ακρίβεια το σίχαμα που παίζεται στην Καισαριανή από το «σύστημα» και τους Μανούχο και Παπαδόπουλο που «σφάζουν» τον Ολυμπιακό!

Μετά την αποβολή στον Ρέτσο με τον Μανούχο να του δίνει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα λεπτά, μετά το γκολ της Κηφισιάς που ουδείς τσέκαρε για το οφσάιντ, ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο η συνέχεια της «σφαγής» στην Καισαριανή από τον Μανούχο και τον Παπαδόπουλο! Ακύρωσαν δύο γκολ του Ολυμπιακού με VAR και έδωσαν πέναλτι στην Κηφισιά με το οποίο ισοφάρισε!

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός-Άρης 0-4: «Περίπατος» στο Αγρίνιο και τώρα… ΑΕΚ (vid)

Στο 51΄Ο Ροντινέι παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στον Μασούρα και καταλήγει στα δίχτυα με το γκολ να μετράει αλλά να ακυρώνεται από το VAR για χέρι του Έλληνα άσου που είδε μόνο ο Παπαδόπουλος!

Στο 61′ μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Ολυμπιακού και την αναμπουμπούλα ο Μανούχος δίνει πέναλτι για χέρι του Μπιανκόν με τον Οζέγκοβιτς να ισοφαρίζει σε 2-2.
Ο Ελ Αραμπί μπαίνει στο ματς και σκοράρει στο 64! Και όμως ο Μανούχος περιμένει για αρκετά λεπτά τον Παπαδόπουλο που το ακυρώνει τελικά ως οφσάιντ! Παρότι δεν φαίνεται να είναι ούτε με την γραμμή που έβγαλε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ