«Έγκλημα» στην Καισαριανή: Με δύο κάρτες σε δέκα λεπτά ο Μανούχος απέβαλλε τον Ρέτσο- Χάνει τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό

«Έγκλημα» στην Καισαριανή: Με δύο κάρτες σε δέκα λεπτά ο Μανούχος απέβαλλε τον Ρέτσο- Χάνει τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό

Ο Μανούχος με δύο κίτρινες (35΄-45΄) έστειλε τον Ρέτσο στα αποδυτήρια

Ροντέο στην Καισαριανή το Κηφισιά-Ολυμπιακός με τον διαιτητή Μανούχο να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, σε μια ακόμη ιστορία ντροπής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προηγούνταν με 2-0 ο Ολυμπιακός λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Βρέθηκε όμως με παίκτη λιγότερο και στην ίδια φάση είδε την Κηφισιά να επιστρέφει στο παιχνίδι (2-1). Πως έγιναν όλα αυτά; Με τον Μανούχο να αποβάλλει τον Παναγιώτη Ρέτσο με δύο κίτρινες κάρτες σε δέκα λεπτά. Η πρώτη στο 35΄, η δεύτερη στο 45΄ στη φάση που τελικά έφερε και το γκολ του Μιλίσεβιτς.

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός-Άρης 0-4: «Περίπατος» στο Αγρίνιο και τώρα… ΑΕΚ (vid)

Απαραίτητη σημείωση; Τον Ρέτσο τον απέβαλλαν και στο Βόλο πριν από μερικές αγωνιστικές. Εκεί ήταν ο Παπαπέτρου στην ανακάλυψη-εφεύρεση που άφησε τον Ολυμπιακό (με πέναλτι και αποβολή) από το 16΄ με τα χέρια δεμένα. Σήμερα έφτασε ως το 45΄. Τα λόγια χάνουν το νόημα τους με όσα συμβαίνουν φέτος στα ματς του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ