Καρβαλιάλ: «Δεν έχω ξαναδεί πουθενά αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

Καρβαλιάλ: «Δεν έχω ξαναδεί πουθενά αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει απέναντι στον Ολυμπιακό» (vid)

Εξοργισμένος ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Κηφισιά.

Εκτός εαυτού ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κηφισιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος με όσα είδε από το παρεάκι των διαιτητών, τονίζοντας μάλιστα πως δεν έχει βιώσει ξανά κάτι αντίστοιχο στην καριέρα του με αυτό που βλέπει να γίνεται εναντίον των Πειραιωτών από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τους.

Διαβάστε επίσης: Γκαστόν Ερνάντεζ: Η απάντηση της Σαν Λορέντζο στον Ολυμπιακό (pic)

Όσα είπε ο Καρβαλιάλ:

«Θέλω να πω κάτι τώρα που έχω ηρεμήσει. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και ποτέ δεν έχω δει αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει από τους διαιτητές κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε κανένα παιχνίδι. Θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού.

Ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα γύρω από το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να βρεθούν, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αν υπάρχουν προβλήματα έξω από το ποδόσφαιρο να λυθούν έξω απ’ αυτό. Ακόμα και όταν οι διαιτητές είναι ξένοι η τάση είναι οι αποφάσεις να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αυτό που λέω συχνά στους ποδοσφαιριστές μου είναι πως πρέπει να είμαστε 11 αλλά να φαινόμαστε περισσότεροι από 11 για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά φαινόμασταν περισσότεροι και αξίζουν συγχαρητήρια.

Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού να υπάρχει πίεση. Τώρα υπάρχει περισσότερη πίεση εξωαγωνιστική. Θα τα ξεπεράσουμε όλα και κόντρα όλα όσα είναι εναντίων μας θα τα πετύχουμε όχι και να γίνει».

Πόσο πληγώνει η απουσία του Ρέτσου την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό;

«Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Μετά το ματς με την ΑΕΚ παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήμασταν πιο δυνατοί. Το ίδιο και τώρα θα είμαστε πιο δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ