Νίλσεν: «Είχαμε πολλές απουσίες, έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι»

Νίλσεν: «Είχαμε πολλές απουσίες, έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι»

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν δήλωσε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι οι παίκτες του έπρεπε να έχουν καθαρό μυαλό προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα

Ο Ολυμπιακός πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την Καισαριανή, επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-2, στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν, μετά την ήττα των νεοφώτιστων από τους Ερυθρόλευκους δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τόνισε ότι χρειαζόταν ηρεμία και καθαρό μυαλό για να πάρει η ομάδα του ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: «Έγκλημα» στην Καισαριανή: Με δύο κάρτες σε δέκα λεπτά ο Μανούχος απέβαλλε τον Ρέτσο- Χάνει τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό

Ο Δανός προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων δήλωσε στην κάμερα της Cosmote:

«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα απουσιών, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι αλλά παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε λίγο πιο καθαρό μυαλό, μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι μας και καλύτερη ποιότητα σε κάποια πράγματα για να πάρουμε αυτά που θέλουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Στην ερώτηση που κρίθηκε ο αγώνας απάντησε: «Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι, παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το προβάδισμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που θέλω είναι να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια κομμάτια. Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν, κάποιες μπάλες στην πλάτη της άμυνας συμβαίνουν, θέλουμε να συνεχίσουμε, είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ