«Όχι, να μη φύγουμε»: Φορτούνης και Ελ Αραμπί κράτησαν την ομάδα στο γήπεδο

«Όχι, να μη φύγουμε»: Φορτούνης και Ελ Αραμπί κράτησαν την ομάδα στο γήπεδο

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Κηφισιά, δόθηκε εντολή από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο της Καισαριανής, αλλά οι Φορτούνης και Ελ Αραμπί κράτησαν τον Ολυμπιακό στο γήπεδο και τον οδήγησαν σε ένα μεγάλο διπλό.

Τα «όργια» του διαιτητή Μανούχου και του VARίστα Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με την Κηφισιά προκάλεσαν την οργή της διοίκησης του Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης, κατά τη διάρκεια του αγώνα να δίνει εντολή στην ομάδα να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καισαριανής.

Όμως, ο ίδιος και ο Ελ Αραμπί, κράτησαν την ομάδα στο γήπεδο και την οδήγησαν σε μια πολύ σπουδαία νίκη. Κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να σπάσει το μπλόκο των Μανούχου και Παπαδόπουλου και να φύγει με το διπλό από το γήπεδο της Καισαριανής.

Διαβάστε επίσης: «Έγκλημα» στην Καισαριανή: Με δύο κάρτες σε δέκα λεπτά ο Μανούχος απέβαλλε τον Ρέτσο- Χάνει τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό

«Πήραμε δύσκολη νίκη, αλλά για να φτάσουμε να πάρουμε δύσκολη νίκη, έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Η εντολή σήμερα ήταν να φύγουμε, αλλά οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να μείνουμε στο παιχνίδι. Οι παίκτες λένε την τελευταία κουβέντα στο γήπεδο. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε, όμως πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και αυτό έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει για τη νίκη, είτε οι αποφάσεις είναι σωστές ή λάθος. Σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν περίεργες αποφάσεις κατά μας, προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ και ας ακυρώνονται πολλά γκολ», ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, όπως και όλοι οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας, ήταν έξαλλος με όσα έβλεπε στο παιχνίδι με την Κηφισιά, αλλά ο Κώστας Φορτούνης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και οι υπόλοιποι παίκτες της πειραϊκής ομάδας πίστευαν στη νίκη. Πίστευαν ότι μπορούν να φύγουν με το διπλό, παρά τα όργια των Μανούχου και Παπαδόπουλου. «Πρόεδρε άφησέ μας να κερδίσουμε και τους διαιτητές. Μπορούμε και με δέκα παίκτες», είπαν οι Φορτούνης και Ελ Αραμπί, με τον Ολυμπιακό στο 85’ να πετυχαίνει το γκολ της νίκης με τον Μαροκινό επιθετικό και να φύγει με το διπλό από την Καισαριανή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ