Φεύγει για Κρίσταλ Πάλας ο Ρότα; Τι λέει η ΑΕΚ (pic)

Φεύγει για Κρίσταλ Πάλας ο Ρότα; Τι λέει η ΑΕΚ (pic)

Δημοσίευμα από την Αγγλία κάνει λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με την Κρίσταλ Πάλας για παραχώρηση του Λάζαρου Ρότα. Τι απαντάει η Ένωση...

Σενάριο από την Αγγλία για τον Λάζαρο Ρότα! Σύμφωνα με ανάρτηση του Κένεθ Γκόλντμαν που εργάζεται για το «TheAthletic», η Κρίσταλ Πάλας έχει φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του διεθνή μπακ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι δύο ομάδες συζητούν για δανεισμό του Ρότα ενώ αναμένεται να υπάρξει οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι. Από την Ένωση πάντως πήραν θέση σχετικά και τόνισαν πως δεν ισχύει τίποτα, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ως ανύπαρκτο.

Διαβάστε επίσης: Πένθος στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο θρυλικός Γιώργος Δαρίβας

Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν ο Ρότα είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Άντερλεχτ ενώ και άλλες ομάδες τον έχουν τσεκάρει σε παιχνίδια της ΑΕΚ τον τελευταίο 1,5 χρόνο ειδικά.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα: «Η Κρίσταλ Πάλας κατέληξε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ρότα με δανεισμό, με οψιόν αγορά τα 6 εκατ. ευρώ και την ΑΕΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Ο 25χρονος ταξιδεύει στην Αγγλία για ιατρικά τεστ, ενώ οι δυο ομάδες δουλεύουν για την οριστικοποίηση των τελικών όρων της μεταγραφής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ