Η βαθμολογία της Superleague μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής (pic)

Η βαθμολογία της Superleague μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί μετά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Με το ισόπαλο ντέρμπι της «Opap Arena» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική της Superleague.

Η Ένωση κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Λιβάι Γκαρσία στο 24′, ωστόσο το τριφύλλι ανέτρεψε την κατάσταση με τα γκολ των Γεντβάι (31′) και Αράο (66′). Ωστόσο το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαρσία στο 96′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαβάστε επίσης: Βράζει ο Παναθηναϊκός με τη διαιτησία: «Δεν μας έδωσαν καθαρό πέναλτι» (vid)

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή με 41 βαθμούς με την Ένωση να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 39.

Ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο έργο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 4-0 του Άγιαξ της Ηπέιρου στην Τούμπα. Έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά ανέβηκε στους 41 βαθμούς έχοντας για συγκάτοικο στην κορυφή τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων παραμένει στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με την νίκη από την Καισαριανή με 3-2 κόντρα στην Κηφισιά όντας στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς και στο -6 από την κορυφή. Από την άλλη η ομάδα του Νίλσεν βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, έχοντας για παρέα τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε την βαθμολογία της Superleague: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ