Τζανακάκης : «Πολύ απαιτητική η νέα χρονιά, ήρθα για τη Σούπερ Λίγκα»

Τζανακάκης : «Πολύ απαιτητική η νέα χρονιά, ήρθα για τη Σούπερ Λίγκα»

Ο Ελληνας δεξιός μπακ μίλησε για τη φετινή σεζόν, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στον Αρη της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε στον ARENA FM 89.4 για τον Άρη, την φετινή χρονιά που επετεύχθη η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ για τους «κιτρινόμαυρους», αλλά και την περσινή χρονιά που τον στιγμάτισε, όπως είπε, επαγγελματικά.

Ο Ελληνας δεξιός μπακ τόνισε το πόσο πολύ θέλει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με τον Αρη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ακόμη δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει ή όχι στους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διαφορά της περσινής με την φετινή χρονιά: «Θυμάμαι πως ήταν πέρσι το καλοκαίρι μου, ήταν πολύ άσχημο και διακοπές που πήγαινα δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά, ο κόσμος του Άρη είναι χαρούμενος κι εμείς που το καταφέραμε είμαστε καλύτερα. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θα ήμουν ακόμη περισσότερο αν είχα κάνει μια σούπερ χρονιά. Θεωρώ πως δεν την έκανα, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήγε πολύ καλά όμως, εγώ μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Θα ήθελα να παίρναμε και το πρωτάθλημα, δεν το κρύβω, θα ήμουν πιο ικανοποιημένος, αλλά αφού κερδίσαμε την άνοδο τότε όλα καλά. Με στιγμάτισε η περσινή χρονιά, είδα τον κόσμο, την απογοήτευσή του, την προσμονή του, οι Αρειανοί είναι πολύ φανατισμένοι με την ομάδα, δεν έχω δει κανέναν που να μην είναι παθιασμένος, έχω έναν ξάδερφο και είναι τρελός Αρειανός, όλοι έτσι είναι. Φαντάζομαι την περσινή της απογοήτευση που δεν ανεβήκαμε κατηγορία, εμένα όλο αυτό με στιγμάτισε».

Την διαφορά της φιλοσοφίας της περσινής ομάδας με την φετινή: «Πέρσι ήταν εντελώς διαφορετικά, όλοι περιμέναμε να ανέβουμε κατηγορία, λέγαμε τα Χριστούγεννα να έχουμε ξεκαθαρίσει, αυτά δεν πρέπει να τα λες, είναι λάθος, φέτος όμως όλα τα κάναμε σωστά, χαμηλά η μπάλα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα πήγαμε έτσι ακριβώς όπως θέλαμε. Είναι σημαντικό να είσαι καλά στα αποδυτήρια, δεν γίνεται μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό να μην είναι καλά στα αποδυτήρια. Πηγαίναμε σε κάθε αγώνα προετοιμασμένοι φέτος, ξέραμε τι να περιμένουμε, όλα είχαν μπει σε έναν δρόμο. Δεν φοβήθηκα ποτέ μέσα στη χρονιά ότι δεν θα βγούμε».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Δεν έχω κάτι επίσημο μπροστά μου, όπως όλοι περιμένουμε να έρθει ο προπονητής και να δούμε τι θα κάνουμε. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι ήρθε αυτός ο προπονητής, έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό μέρος, αλλά και το οργανωτικό. Με ξένο προπονητή έχω δουλέψει, ποτέ όμως με Ισπανό. Του χρόνου θα είναι πολύ απαιτητική σεζόν, όσοι είναι στην ομάδα θα πρέπει να είναι σοβαροί και να τα δίνουν όλα μέχρι τέλους».

Για την προσωπική του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και το όνειρό του στον Άρη: «Εγώ που είμαι μπακ, δεν γίνεται να μην είμαι καλά σωματικά, πρέπει να έχω δύναμη, πρέπει να δουλέψω για να τα αποκτήσω αυτά. Εγώ στον Άρη ήρθα για να παίξω στην Α’ Εθνική, ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα για να παίξω εκεί, για αυτό δουλεύω. Πρέπει να κερδίζει ο Άρης, πρέπει να πηγαίνει για να τους κερδίσει όλους. Μου αρέσει αυτός ο ανταγωνισμός εμένα, μου αρέσει αυτήν η πίεση».

Για τον Ούγκο Σόουζα και το μέλλον του στον Άρη: «Δεν περίμενα να φύγει ο Ούγκο, του αρέσει πολύ, έχει πάει πολύ καλά, από την ημέρα που ήρθε και έπαιξε έχει αλλάξει όλη η άμυνα, είναι πολύ καλός παίκτης και του αξίζει να μείνει. Δεν μιλήσαμε ακόμη με τον Ούγκο μετά την ανανέωση, θα μιλήσουμε σε λίγο».

Για τις διακοπές του: «Για 10 μέρες είναι καλά να κάτσεις και μετά θα ξεκινήσω τα τρεξιματάκια και τις πρώτες προπονήσεις. Το ωραιότερο μέρος του κόσμου είναι η Κρήτη, δεν μπορώ να πάω αλλού για διακοπές. Μπορεί να φύγουμε μόνο για κανένα διήμερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ