«Ψηλά στη λίστα της Άντερλεχτ ο Βούκοβιτς»

«Ψηλά στη λίστα της Άντερλεχτ ο Βούκοβιτς»

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ο Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Άντερλεχτ που βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ με τα χαρακτηριστικά του Σέρβου.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017, με σκοπό να γίνει το… αφεντικό της άμυνας των ερυθρόλευκων. Κάποιες ατυχείς συγκυρίες όμως, μεταξύ των οποίων και ένας τραυματισμός, δεν επέτρεψαν στον Σέρβο να εγκλιματιστεί και να προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις των Πειραιωτών. Ο Σέρβος αγωνίστηκε 5 φορές με τα ερυθρόλευκα και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Βερόνα όπου αγωνίστηκε 15 φορές σε επίπεδο Serie A.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός είναι παίκτης αξίας, γεγονός που αναγνωρίζουν οι Βέλγοι της Άντερλεχτ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βελγικού σάιτ, dhnet.be, η Άντερλεχτ θέλει να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της και μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μπεμπά, θέλει να προσθέσει στο πλάι του έναν έμπειρο, ψηλό και δυνατό κεντρικό αμυντικό. Στοιχεία που ο ύψους 1.95μ, διεθνής με τη Σερβία (89 συμμ.) και με πέρασμα από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, Γιάγκος Βούκοβιτς, σίγουρα διαθέτει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σέρβος δεν περνά… απαρατήρητος στην αγορά, αφού μετά το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, έρχεται στο προσκήνιο και η Άντερλεχτ που εξετάζει όπως όλα δείχνουν, τον δεσμευμένο με συμβόλαιο μέχρι το 2020, ερυθρόλευκο άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ