Μεταγραφική ρελάνς – Πετάει για Αθήνα σήμερα ο Αντρέ Ορτα – Ερχεται και ο Τσικίνιο, συμφωνία σε όλα με Μπενφίκα

Μεταγραφική ρελάνς – Πετάει για Αθήνα σήμερα ο Αντρέ Ορτα – Ερχεται και ο Τσικίνιο, συμφωνία σε όλα με Μπενφίκα

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την Μπράγκα και ο Αντρέ Ορτα με τον Τσικίνιο φτάνουν μαζί την Παρασκευή στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός σοκαρίστηκε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Αλλά δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τον βασικό του στόχο. Που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν την Μπράγκα και την Μπενφίκα και όπως όλα δείχνουν, από το μεσημέρι της Παρασκευής θα αρχίσουν οι αφίξεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Με τον Αντρέ Ορτα να είναι ο πρώτος που φτάνει.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα το απόγευμα της Πέμπτης και με την Μπράγκα, ώστε ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πίεσε πολύ την ομάδα του και έτσι προέκυψαν θετικές εξελίξεις. Και όπως αναφέρουν πηγές από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο Ορτα αποχαιρέτησε το βράδυ της Πέμπτης τους συμπαίκτες του στην Μπράγκα και το πρωί ξεκινάει το ταξίδι για την Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει τον τεχνίτη μέσο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Το ύψος αυτής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, ωστόσο εκείνο που ξεκαθαρίζεται είναι ότι η συμφωνία είναι δεδομένη. Και πως ο Ολυμπιακός βρήκε τον έναν από τους δύο μέσους που αναζητούσε.

Ο δεύτερος θα είναι ο Τσικίνιο. Ο οποίος, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2027. Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες. Οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα σήμερα με την Μπενφίκα, πληρωσαν ένα ποσό λίγο κάτω από 500.000 €, μετά και από μεγάλη πίεση του ποδοσφαιριστή και ο 28χρονος χαφ έρχεται στην Ελλάδα για να πιάσει άμεσα δουλειά.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάρα πολύ να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Τσικίνιο από την πρώτη στιγμή που τον υπέγραψε, αλλά η Μπενφίκα δεν τον άφηνε. Αυτές τις ημέρες η πίεση έγινε μεγαλύτερη, ενώ και ο παίκτης ζήτησε από τον προπονητή του και τη διοίκηση των Αετών να μην παραμείνει, από τη στιγμή που το μυαλό του ήταν ήδη στην Ελλάδα. Και αυτό συνέβη.
Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Ότι ο Τσικίνιο και ο Αντρέ Ορτα έρχονται και πιθανότατα θα θέσουν άμεσα εαυτούς στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά. Ακόμη και αυτό κόντρα στον Αρη, όπου ο Ολυμπιακός πηγαίνει με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ