Τι γίνεται με τους τραυματίες στον Ολυμπιακό – Τα νεότερα για Ναβάρο, Μπιανκόν

Τι γίνεται με τους τραυματίες στον Ολυμπιακό – Τα νεότερα για Ναβάρο, Μπιανκόν

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ συνεχίζει να έχει σοβαρά θέματα με τους τραυματισμούς - Τα νεότερα για την κατάσταση των Ναβάρο και Μπιανκόν.

Ο Ολυμπιακός έπειτα από τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου, στρέφει το βλέμμα του στην κρίσιμη Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Σε μια αναμέτρηση στην οποία είναι πολύ πιθανόν ο Κάρλος Καρβαλιάλ να στερηθεί τις υπηρεσίες των Ναβάρο και Μπιανκόν. Ο πρώτος στάθηκε τυχερός στο ματς με τον Παναθηναϊκό μιας και απέφυγε την θλάση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί με σκοπό να επανέλθει στην δράση από το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (28/1).

Διαβάστε επίσης: Πίτερς στο «10»: «Βγάλαμε ενέργεια κόντρα στη Μακάμπι – Αφήσαμε πίσω τις κακές εμφανίσεις και προχωράμε μπροστά»

Επιπλέον και η κατάσταση του Γάλλου αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία. Αντίθετα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν ο Πορόζο (ελαφριά θλάση), ο Ομαρ Ρίτσαρντς (είναι στο στάδιο της αποθεραπείας), αλλά και ο Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ