«Ο Έσε μίλησε με τον Πρόμπιερζ για την Εθνική Πολωνίας»

«Ο Έσε μίλησε με τον Πρόμπιερζ για την Εθνική Πολωνίας»

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Πολωνίας μίλησε με τον Σαντιάγκο Έσε και το επόμενο διάστημα οι δύο άνδρες θα συναντηθούν στην Αθήνα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Σαντιάγκο Έσε και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο τεχνικός των «Λευκών Αετών», Μίχαλ Πρόμπιερζ, μίλησε με τον Αργεντινό μέσο του Ολυμπιακού και το επόμενο διάστημα θα έρθει στην Ελλάδα για να συναντήσει από κοντά τον άσο των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι: «Ήρθα για το πρωτάθλημα»

Ο Αργεντινός χαφ, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες πήρε πολωνικό διαβατήριο καθώς η μια του γιαγιά είχε γεννηθεί στην Πολωνία, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Μετά τη συνάντηση θα αποφασίσει εάν θα αγωνιστεί στους «Λευκούς Αετούς».

O Σαντιάγκο Έσε έχει μια συμμετοχή με την εθνική U-23 της Αργεντινής, αλλά αυτή έγινε τον Μάρτη του 2021 (σ.σ σε ένα φιλικό μάλιστα με την Πολωνία) και προφανώς δεν είναι δεσμευτική για την επιλογή του σε επίπεδο Ανδρών.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, εάν στη συνάντηση που θα έχει το επόμενο διάστημα με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ στην Αθήνα πειστεί για το πλάνο του έμπειρου προπονητή, θα μπορεί χωρίς κανένα περιορισμό να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ