Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Νέλσον Αμπέι – Οι Άγγλοι στέλνουν στον Θρύλο τον 20χρονο στόπερ της Ρέντινγκ

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Νέλσον Αμπέι – Οι Άγγλοι στέλνουν στον Θρύλο τον 20χρονο στόπερ της Ρέντινγκ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκλεισε τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό της Ρέντινγκ, Νέλσον Αμπέι με μεταγραφή.

Στα «ερυθρόλευκα» ντύνουν τον Νέλσον Αμπέι οι Βρετανοί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Νησί, ο Ολυμπιακός αγόρασε τον 20χρονο θηριώδη Βρετανό κεντρικό αμυντικό (σ.σ με ρίζες από τη Νιγηρία) από την Ρέντινγκ. Ο Νέλσον Αμπέι (28/8/2003) έχει ύψος 1.87 μ., είναι αριστεροπόδαρος και εκτός από σέντερ μπακ μπορεί να αγωνιστεί υπό προϋποθέσεις και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Πίτερς στο «10»: «Βγάλαμε ενέργεια κόντρα στη Μακάμπι – Αφήσαμε πίσω τις κακές εμφανίσεις και προχωράμε μπροστά»

Ο Νέλσον Αμπέι είναι γέννημα θρέμμα της Ρέντινγκ, καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του βρετανικού συλλόγου. Έπαιξε αρχικά στην Κ18, στη συνέχεια στην Κ21 και από τον Ιούλιο του 2023 ήταν στην πρώτη ομάδα της Ρέντινγκ. Φέτος, είχε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας συνολικά 2.257 λεπτά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την περίπτωσή του, όπως τονίζουν οι Βρετανοί, είχε ενδιαφερθεί και η Λούτον, αλλά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και τον κάνει δικό του.

Ο Νέλσον Αμπέι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της Ρέντινγκ, με τον θηριώδη σέντερ μπακ μάλιστα να είναι αρχηγός της βρετανικής ομάδας, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών.

Όμως, τα πολλά και μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρέντινγκ την ανάγκασαν να τον πουλήσει, με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Βρετανούς, να τον κάνει δικό του, ντύνοντας στα ερυθρόλευκα τον νεαρό στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ