Μπάρκας : «Όλοι ονειρευόμαστε να παίξουμε στην Αγιά-Σοφιά»

Μπάρκας : «Όλοι ονειρευόμαστε να παίξουμε στην Αγιά-Σοφιά»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΑΕΚ, ενώ δεν έκρυψε πως ονειρεύεται να παίξει στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Ο Βασίλης Μπάρκας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το 2022 και σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 αναφέρθηκε στη νέα του συμφωνία με την Ένωση.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε επίσης για το όνειρο του να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ σχολίασε και τη φήμη που τον συνοδεύει ως πειραχτήρι στους κιτρινόμαυρους.

Ακόμα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τόνισε πως απολαμβάνει τη στήριξη του προέδρου, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως η Ένωση πιστεύει στις δυνατότητες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάρκα:

«Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσετε και να μας κάνετε παρέα. Συνήθως στο αυτοκίνητο ακούμε, όχι τόσο στα αποδυτήρια. Συνεχίστε έτσι», τόνισε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Για τη νέα του συμφωνία με την Ένωση: «Όταν βλέπω ότι η ομάδα με πιστεύει και με στηρίζει, το έκανε μετά από μια δύσκολη περίοδο με τον τραυματισμό μου, δεν έχω κάτι να σκεφτώ. Ο πρόεδρος με στηρίζει, οικονομικά είμαι καλά, οπότε δεν είχαμε κάτι άλλο να συζητήσουμε».

Για το όνειρό του να παίξει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Το γήπεδο είναι κάτι που βλέπουμε να χτίζεται σιγά-σιγά και όλοι μας ονειρευόμαστε να μπούμε μέσα και να παίξουμε εκεί».

Για τη φήμη που τον συνοδεύει ως πειραχτήρι στην ΑΕΚ: «Θράσος σίγουρα έχω, είναι κάτι που νομίζω πως βγαίνει προς τα έξω και στο γήπεδο. Γενικά δεν έχω άγχος, μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια. Τώρα για χιούμορ… δεν ξέρω. Άλλοι μπορεί να λένε πως λέω καλά αστεία, άλλοι πως είναι κρύα. Θέλω να πιστεύω πως έχω χιούμορ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ